moana zandvoort en mijn moana reis –
about moana

Moana Zandvoort

Moana Zandvoort – Moana is mijn passie en geïnspireerd op de herinneringen die ik maak. Omdat mijn leven zich voornamelijk op het strand afspeelt, worden daar ook mijn meeste kostbare herinneringen gemaakt. Mijn leven wordt hierdoor vaak gezien als een grote vakantie. En voor een deel is dit ook waar. Zodra ik thuiskom in Zandvoort voelt het als vakantie, als een vrijheid en ga ik het strand op of pak mijn sup en ga het water op. Als supinstructeur ben ik regelmatig op het water te vinden. Maar ook als ik geen lesgeef ga ik er graag met mijn sup op uit. De kalmte van de zee, het geklots van het water tegen mijn board, het ritme van het peddelen. Ja daar word ik heel gelukkig van.

About Moana

Dit is zo’n waanzinnig gevoel dat ik het iedereen gun. Door middel van mijn prints en collectie wil ik iedereen een stukje van dat gevoel geven. Je herkent het je misschien wel, het enthousiasme van het vooruitzicht van een dagje stand. De euforie als je de eerste glimp van een stukje zee opvangt. Dat gevoel hoeft niet voorbij te zijn als de dag voorbij is. Waarom zou je ook als je ook als je het ook met je mee kunt nemen en altijd het gevoel van kinderlijke enthousiasme kunt hebben. Het gevoel van zomer het hele jaar rond. Dat is wat ik iedereen gun door middel van Moana.
Life your dream.

Moana Beachwear Dames

Mijn Moana Reis

Mijn Moana reis begon in 2019 met prints voor eigen gebruik. Omdat er zoveel leuke ideeën waren en ik dit graag wilde delen is het label Moanabeachgirls ontstaan als officieel geregistreerd merk. Al vrij snel was er ook behoefte aan een mannenlijn. Zo werd Moanabeachgirls al snel Moana. Beide namen gebruik ik nu naast elkaar, Moanabeachgirls voor de vrouwenlijn en Moana voor de mannenlijn.

Moana betekend oceaan. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat Moana zich in Zandvoort bevind. Vanuit mijn beachhouse in Zandvoort werk ik alle leuke ideeën uit. De collectie van Moana heeft iets voor alle gelegenheden of je nu naar je werk gaat of gewoon een dagje vrij bent. Het is vooral casual wear waar iedereen zich plezierig in voelt, streetwear met een ocean print

 

Mijn eigen reis

Dit alles is er natuurlijk niet van de ene op de andere dag. Mijn liefde voor de zee is er altijd al geweest maar had de pech daar niet op te groeien. Vakanties moesten voor mij altijd aan zee zijn anders had ik geen gevoel van vrijheid, rust en kalmte. Ook heb ik lang gezocht naar mijn missie, wat mijn doel was en waar ik voldoening uit kon halen. Jaren heb ik als designer gewerkt voor verschillende bedrijven. Het was een fantastische kik om een winkel in te lopen en jouw design daar te zien. Maar het was nooit je eigen idee, altijd in opdracht van een ander.

Ook woonde ik midden in de stad waar ik me opgesloten voelde. Dus ik besloot mijn leven om te gooien en ben gaan kijken waar ik echt gelukkig van werd. Ik begon bij mijn lang gekoesterde wens en dat was aan zee wonen. Ik heb bijna letterlijk mijn koffers gepakt, op de trein gestapt en naar Zandvoort vertrokken. Dat was het begin van mijn dromen najagen. Als je eenmaal begonnen bent met je dromen leven kun je hier niet meer mee stoppen. En zo heb ik uiteindelijk ook het lef en de moed bij elkaar verzameld en ben Moana begonnen.

 

Tot slot

De zee is onderdeel van ons meest kostbare bezit, de aarde. Deze moeten we beschermen en eren om er nog vele jaren van te kunnen genieten. Alle elementen zijn geweldige geschenken maar mijn favoriet is het strand en de zee. Het is voor mij een grote bron van inspiratie iedere dag weer. Wees zuinig op al het kostbaars om je heen.

Moana Brand Inspired by the Ocean Shoulder Black and White

Terug naar de home pagina

Moana doneert aan het goede doel

Moana Moana Hartjemoanabeachgirls@outlook.com Moana HartjeIBAN NL64INGB0008519057 Moana HartjeKVK80177611

keyword.jpg