Zand en wind tussen de haren

Zand tussen de tenen

Moana blog Zandvoort: Zand, zand tussen je tenen, in je tas, in je broek. De meeste bekende irritatie op het strand is het zand en het zand tussen de tenen en later bij thuiskomst nog dagen vinden. Voor mij geeft de hoeveelheid zand in huis aan hoe leuk mijn dag is geweest. Hoe meer zand in de douche en bed hoe beter de zomer. Ieder voorjaar verheug ik me om voor de eerste keer met mijn blote voeten in het warme zand te kunnen. Toch ken ook ik genoeg mensen die er een hekel aan hebben. Zelfs als ik op het strand ben hoor ik mensen erover klagen. Tja het strand bestaat nu eenmaal uit zand.

Voor iedereen betekend vakantiegevoel iets anders. Voor mij is er geen vakantiegevoel zonder strand en zee en het liefste zon. Nu heb ik het geluk aan het strand van Zandvoort te wonen. Voor mij is het een dagelijks geluksmomentje.
Binnenkort meer te lezen over mijn leven in de Moana blog Zandvoort. Voornamelijk over het strand van Zandvoort

De wereld een beetje beter

Moana is niet voor niks geïnspireerd op de zee. Ik hou van de natuur en het buitenleven. Het is een manier van leven waar ik van hou. En ben dan ook tegen de consumptiemaatschappij en verspilling. Is er iets stuk, dan kijk ik altijd eerst of het 2e hands te krijgen is. Zo wordt de wereld iedere dag een klein beetje beter.  Want waarom iets nieuws kopen als een ander het toch niet meer gebruikt of weggooit? Sommige mensen zien dit als koopjesjagen maar ik zie het als de wereld besparen. Er komen gelukkig steeds meer bedrijven die hier hetzelfde over denken. Zo is er bijvoorbeeld het fantastische bedrijf Uma Nomad https://www.umanomad.com zij maken van 2e hands kleding nieuwe kleding. We hebben maar een aarde en daar moeten we zuinig op zijn. Met deze fantastisch initiatieven helpen we daar iedere dag aan mee

Used & abused

Op het prachtige Kaapverdische eiland Sal bevind zich Used & Abused. Een geweldig lief koppel dit zich inzet bij het redden van de oceaan. Zij zijn ooit begonnen met het repareren van windsurfzeilen en kites. Zij kwamen erachter dat er tijdens hun werk ook veel restmateriaal ontstaat. Om dit ook te hergebruiken zijn ze met het restmateriaal aan de slag gegaan. nu maken ze hier fantastische tassen van. Allemaal uniek en met de hand gemaakt. Meer weten? https://www.facebook.com/Used-Abused-Cabo-Verde-384404558586568 of neem contact op met Moana. Samen tegen verspilling en het redden van onze mooie wateren.

Moana meets Claining the ocean

https://moana.nu/over-moana/

Nazare zand
Moana Brand Inspired by the Ocean Shoulder Black and White

Terug naar de home pagina

Moana doneert aan het goede doel

Moana Moana Hartjemoanabeachgirls@outlook.com Moana HartjeIBAN NL64INGB0008519057 Moana HartjeKVK80177611

Moana onderbanner
keyword.jpg